Vedete din Romania

# Sonia Trifan designer #Sonia Trifan

Creatoarea Sonia Trifan - dubla premiera profesionala la Festivalul de Moda de la Craiova

In cazul Soniei Trifan, indragita creatoare de moda, dragostea pentru frumos se declina de acum si la masculin.

Dupa o lunga perioada in care a activat doar in domeniul hainelor pentru femei, frumoasa creatoare isi extinde talentul in zona mai putin exploatata in tara nostra a modei masculine. La Festivalul de Moda de la Craiova, ce va avea loc pe 5 mai, in parcul Electroputere, Sonia Trifan va expune pentru prima data o mostra din prima colectie de costume barbatesti pe care o pregateste pentru acest sezon: “M-am decis sa pregatesc o colectie de costume barbatesti in primul rand pentru a completa viziunea mea despre cuplu - Ea si El in tinute complete pentru evenimente de neuitat, tinute care se completeaza reciproc prin fuziune de culori si texturi. Pregatind tinutele mele si ale sotului meu, am realizat ca pot crea tinute perfecte pentru orice cuplu care isi doreste sa gaseasca intr-un singur loc ambele tinute. De aici, am pornit acest vis, devenit astazi realitate. Pe langa aceasta premiera, am pregatit o super colectie de rochii de seara glam, rochii dedicate special doamnelor care isi doresc sa fie senzuale, stralucitoare si invaluite in mister prin rochia pe care o poarta. Aceasta colectie intruneste tot ce ne dorim noi, femeile, sa purtam. Toate rochiile din aceasta colectie sunt unicat, materiale aduse din Orient, accesorizate manual. Stralucire, cristale, paiete…intr-un cuvant Glam, totul pe scena festivalului de moda Miss Royal Models, editia a XIII-a, de la Craiova. Si tot pentru prima data in cariera mea, voi expune varful de lance al colectiei pentru rochii de mireasa, la care lucrez de luni bune si care, sunt sigura, ca va fi o surpriza extreme de placuta pentru toate fetele care se pregatesc pentru cel mai important eveniment din viata lor.

Este o placere si o bucurie pentru mine sa fiu pentru a treia oara pe scena festivalului de la Craiova, unde am foarte multe cliente si prieteni. Vreau sa-i felicit pe organizatorii acestui festival, pentru tot ceea ce fac an de an, in numele modei romanesti”, spune Sonia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare