Vedete din Romania

# minculescu bolnav # solist iris #cristi minculescu #iris

Cristi Minculescu, la sapa de lemn din cauza problemelor de sanatate

Iris inseamna Cristi Minculescu, insa Cristi Minculescu nu mai este in forma de odinioara. Potrivit unor surse din anturajul sau, lipsa concertelor, dar si tratamentul lung pe care l-a urmat dupa transplant i-au secat conturile. In plus, nici nu arata prea bine.

Cristi Minculescu a suferit in urma cu 7 ani o operatie complicata de transplant de ficat, in Germania. Si-a revenit complet, insa tratamentul de recuperare a fost lung si costisitor. A revenit si pe scena, insa de curand un alt membru al trupei s-a imbolnavit. 

Prin urmare, cel mai mare solist rock al romanilor nu este intr-o ssituatie de invidiat, sustin apropiatii. "A strâns bani la viaţa lui, însă, a stat mult pe tuşă, motiv pentru a cheltuit toate economiile. Acum nu are spectacole, motiv pentru care o duce greu, nu e deloc uşor. L-am văzut de curând şi mi s-a părut că nici nu arăta bine. Are din nou burta mare şi nu cred că acesta este un lucru bun”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare