Vedete din Romania

#cristi minculescu # concert iris #reuniune Iris

Cristi Minculescu si-ar mai dori sa cante cu Iris. Iata in ce conditii

Cristi Minculescu, fostul solist al trupei Iris, a marturisit azi-dimineata, in cadrul unui interviu pentru Rock FM, ca nu exclude ideea de a mai canta alaturi de formatia care l-a consacrat si de care s-a despartit anul trecut in luna septembrie, dupa 30 de ani.

La un an de la plecarea sa din trupa Iris, Cristi Minculescu pare sa fi revenit la sentimente mai bune fata de fostii sai colegi deoarece a declarat ca si-ar mai dori sa mai cante alaturi de acestia, insa doar pentru un eveniment de anvergura.

"Sa dea Dumnezeu ca ei sa ajunga la aniversare, la 40 de ani, si atunci e o datorie morala sa ma duc. Totusi eu am facut cu ei niste lucruri minunate, am avut 120.000 de oameni in cinci spectacole aniversare si astea nu se uita. Poate exista o reuniune, dar doar in cadrul unui spectacol de magnitudine foarte mare, care sa insemne ceva emotional, mai ales pentru public", a marturisit Cristi Minculescu.

In acest moment, Cristi Minculescu face parte dintr-o noua formatie, infiintata la initiativa lui Paul Nanca de la Fundatia Phoenix. Din acest grup fac parte Cristi Minculescu – voce, Nutu Olteanu – chitara si voce (cofondator Iris, stabilit in Suedia), plus alti doi muzicieni profesionisti suedezi, Ken Sundberg - bass - si Anders Diephuis - tobe.

Sursa foto: gandul.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare