Vedete din Romania

# cristian boureanu scandal # cristian boureanu arestat #cristian boureanu

Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a facut un scandal monstru joi noapte.

Politicianul a lovit un politist al Brigazii Rutiere si le-a adresat injurii mai multor oameni ai legii, dupa ce a fost oprit in trafic de acestia. Cristian Boureanu nu se afla la volanul masinii, insa s-a infuriat deoarece soferul sau a fost oprit pentru control. Fostul sot al Valentinei Pelinel se afla in stare de ebrietate, iar imediat dupa scandal a fost dus la sectia de politie, unde a dormit mai multe ore. Dimineata, dupa ce s-a trezit, a acuzat o stare de rau si a cerut sa fie dus la spital.

Dupa ce a primit ingrijiri medicale, Boureanu a fost dus la audieri, unde timp de 8 ore, a fost supus mai multor intrebari. Acesta a refuzat sa coopereze invocand amnezie. El spune ca nu isi aminteste nimic din ce s-a intamplat.

”Audierea lui Cristian Boureanu a durat 8 ore fiindcă nu a cooperat, au fost interogaţi şi şoferul, Laura Dincă şi poliţiştii. Boureanu a invocat în faţa procurorului că e amnezic şi că nu-şi aminteşte nimic. Nu reiese că a fost agresat de agenţi şi nici nu a depus până acum plângere în acest sens”, au dezvăluit surse din cadrul anchetei pentru CANCAN.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare