Vedete din Romania

# cristian boureanu eliberat #cristian boureanu

Cristian Boureanu, eliberat! Ce gest a facut in fata camerelor de filmat

Dupa doua luni dupa gratii, fostul deputat Cristian Boureanu a fost eliberat. Vesel, fericit, el a fost intampinat la poarta locului de detentie de iubita lui, Laura, cea care l-a sustinut in tot acest rastimp, in ciuda acuzatiilor aduse si criticilor la adresa ei. In plus, zeci de camere de filmat au imortalizat momentul eliberarii.

La ieşirea din penitenciar, Cristian Boureanu a spus că îi mulţumeşte lui Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste acest moment greu din viaţa lui. Primul gest al fostului deputat a fost sa-si sarute pasional iubita, chiar in fata camerelor de filmat, relateaza cancan.ro.

”Nu am ce să vă declar despre acest dosar. Îi mulţumesc Laurei că a fost alături de mine, fratelui meu, Ioanei, tatălui meu, avocatului. Vom vorbi după ce se termină de judecat acest dosar. Nu fac niciun fel de declaraţii, nu am ce să vă spun. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut putere să declar despre asta”, a declarat Cristian Boureanu la ieşirea din penitenciar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare