Vedete din Romania

Cristina Rus, absenta de la finala "Dansez pentru tine"

Marea absenta a finalei de vineri seara de la “Dansez pentru tine” a fost Cristina Rus, cea care, in primele saptamani ale show-ului, a facut furori. Chiar daca a avut sansa sa lupte pentru premiul de popularitate, Cristina nu a reusit sa-si anuleze un concert pe care il stabilise la Resita, povesteste Click.

Daca la prima editie a emisiunii a dansat aproape de perfectiune , ajungand pana in finala, la “Liga Invingatorilor”, care s-a incheiat vineri, solista a avut numai esecuri .

Solista regreta ca nu s-a putut duela alaturi de celelalte perechi pentru premiul de popularitate, insa se va revansa vinerea aceasta, la o editie speciala a emisiunii.

Casa noua

Si totusi de mai bine de doua luni, cantareata s-a asezat la casa ei. La propriu. Dupa ce a terminat amenajarile, Cristina s-a mutat in vila pe care si-a achizitionat-o anul trecut in Pipera, bucurandu-se din plin de toate avantajele unei astfel de locuinte, relateaza Cancan.

Singura apasare a vedetei este doar creditul ipotecar pe care ar trebui sa il achite bancii in termen de 30 de ani, la care, insa, se gandeste cu optimism gratie invataturilor pe care le-a primit de la nimeni altul decat miliardarul american Donald Trump .

"Am luat casa cu credit. Am prospectat piata de credite timp de un an pana am ales banca si atunci am negociat cat am putut ca sa nu am dobanda fluctuanta. Am mai invatat si eu cate ceva de la "taticii" nostri din America. Donald Trump zice mereu: "Aveti grija la contracte, negociati cat puteti!", ceea ce am si facut. Am obtinut o dobanda fixa la creditul meu”, a declarat vedeta

Ea si-a folosit abilitatile de negociator si pentru a obtine sustinere si pentru Robert, copilul pentru care a concurat la "Dansez pentru tine".

"Sunt mai multe familii care vor sa-l infieze, dar deocamdata bunicii lui nu vor sa il dea. Dar am obtinut un altfel de ajutor, unul banesc de la niste prieteni care s-au oferit sa-l sponsorizeze lunar cu o anumita suma pana la majorat pentru a-si putea termina studiile", a spus Cristina in ultima editie Cancan.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului