Vedete din Romania

Cristina Rus este dorita de partide

Desi
i s-au oferit aproximativ 30.000 de euro , si este contactata aproape zilnic sa semneze cu un singur partid, pentru a participa la campania electorala, Cristina Rus refuza sa faca acest lucru, relateaza Ziarul. Dorian Enache, managerul vedetei, a precizat: „Nu ne convine sa semneze cu un singur partid, intrucat se poate interpreta ca a intrat in politica, ceea ce ne dezavantajeaza”.

Este asaltata de oferte

Cristina Rus este asaltata de mai multe oferte pentru a participa, in calitate de artist, la campania electorala. Ea nu este insa de acord sa acorde "exclusivitate" unui singur partid politic, cum i se propune. “Nu ma vand politic. Voi participa la campania electorala, dar nu voi semna cu un singur partid, asa cum mi se cere. Sunt in negocieri, dar depinde de conditiile care mi se pun, pentru a fi de acord cu contractul”. De partea cealalta, managerul vedetei, Dorian Enache, a declarat ca artista nu si-a luat inca nici un “angajament” politic: „Exista o propunere, dar nu s-a semnat deocamdata nimic”.

Are un program incarcat

Desi are un program extrem de incarcat, cu deplasari si concerte in toata tara, Cristina Rus a acceptat oferta celor de la “Dansez pentru tine” de a participa la editia speciala ce va fi difuzata in luna Mai. “Dupa concertele pe care le voi sustine de Ziua Indragostitilor, incep sa ma pregatesc pentru editia speciala Dansez pentru tine”, a mai spus Cristina Rus. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro
  •   2008-02-12
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului