Vedete din Romania

Cristina Spatar ieftineste meniul de la nunta

Cristina Spatar isi doreste o nunta luxoasa si, cu toate acestea, ea s-a hotarat sa ieftineasca meniul, de la 200, la 130 de euro. Solista s-a gandit ca unii invitati nu si-ar putea permite sa plateasca aceasta suma, asa ca a preferat sa umble la tarif, decat sa se trezeasca cu mesele goale, relateaza Click.

Pentru ca mai este foarte putin pana la cununia religioasa , ce va avea loc pe 26 iulie, Cristina Spatar si sotul sau, Alin Ionescu , au intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirile de nunta.

Nici in privinta meniului, Cristina nu a luat o hotarare definitiva. Desi, initial, a ales un meniu luxos, ce costa 200 de euro, vedeta s-a razgandit intre timp, considerand ca un meniu atat de scump ar obliga invitatii sa ofere un dar de nunta mai consistent.

“Nu vor fi doar milionari la nunta mea. Vor fi oameni din toate clasele sociale si nu vreau sa existe persoane care sa nu onoreze invitatia la nunta, pentru ca nu au bani sa dea pentru masa. Astfel, am hotarat sa ieftinesc meniul, de la 200 de euro, la 130 de euro.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare