Vedete din Romania

# cristina spatar divort #vedete inselate #sot cristina spatar #cristina spatar

Cristina Spatar, inselata. Reactia cantaretei este incredibila

An greu pentru Cristina Spatar. Dupa ce sotul a fost arestat pentru frauda, acum se pare ca acesta a depasit limitele din nou, de data aceasta cele personale. El a fost surprins in tandreturi cu o femeie, in plina strada. 

Inca din vara anului trecut mariajul celor doi scartaie zdravan. Potrivit Wowbiz, in iulie 2015, paparazzii l-au surprins pe Alin la mare, in compania unor domnisoare, petrecand de mama focului. Potrivit unor surse din showbiz, Cristina si Alin au inceput sa se distanteze de atunci. 

Se pare ca vedeta, desi a trecut peste problemele cu legea ale sotului si i-a stat alaturi, nu poate accepta infidelitatile acestuia. Miercuri, paprazzi wowbiz.ro l-au surprins pe acesta in compania unei femei, despre care acesta a declarat ca este avocata sa. Aceasta din urma si-a tras gluca pe fata si nu a facut nicio declaratie. 

Dupa incident, omul de afaceri s-a urcat in masina si a plecat spre casa, nu inainte de a spune ca nu divorteaza de Cristina Spatar, iar viata personala il priveste. In fata unei astfel de dovezi clare a infidelitatii, Cristina Spatar a ramas fara cuvinte. "Ce Dumnezeu sa mai zic?! Nu comentez", le-a spus artista jurnalistilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare