Vedete din Romania

#vedete intern #teo trandafir #showbiz #maya

Cum a educat-o Teo pe fiica sa fara “Nu ai voie” si “Nu vreau”

Maya, fiica lui Teo Trandafir, a fost adoptata pe cand avea doar 2 ani si jumatate. Cei mai multi parinti isi asuma anumite riscuri cand recurg la un astfel de gest, insa Maya reprezinta “marele meu noroc de la Dumnezeu”, dupa cum declara vedeta si, poate, cel mai puternic motiv pentru care Teo si-a revenit dupa pancreatita acuta, care aproape ca a costat-o viata.

Ne-am crescut si ne-am educat una pe cealalta, in asa fel incat sa stim sa ne punem problema

Teo Trandafir

Relatia lui Teo cu fiica sa se bazeaza se bazeaza pe sinceritate. Niciodata Teo nu i-a ascuns Maiei faptul ca este adoptata.

Dupa mai bine de 8 ani impreuna, Maya si Teo au in prezent o relatie speciala, reprezentand suport una pentru cealalta.

 “Maia e un adult, e un om mare, face ce vrea ea, intotdeauna face ce cred eu ca ar trebui sa vrea, dar, ma rog, nu indraznesc sa ii spun asta, pentru ca nu sunt genul acela de mama. Mi se pare ca in viata ei a suferit suficient incat sa ma apuc si eu sa ii mai pun oprelisti”, a declarat, pentru Libertatea, Teo Trandafir.

“Noi avem o regula nescrisa: niciodata eu nu ii spun ei “Nu ai voie” si niciodata ea mie “Nu vreau”. Ne-am crescut si ne-am educat una pe cealalta, in asa fel incat sa stim sa ne punem problema”, a marturisit prezentatoarea Kanal D.

“Imediat”, “Ai rabdare o secunda”, “Ma joc putin cu copiii si o rezolv” sunt doar cateva din raspunsurile prompte ale Maiei la vreo rugaminte lansata de mama ei.

O alta regula pe care au stabilit-o si pe care nu o incalca vreoodata se refera la teme . “Noi teme nu facem. Nu mi se pare ok sa o pun in situatia de a fi vulnerabila in fata absentei mele, de exemplu. Sa zicem ca eu am de facut ceva si nu fac temele cu copilul si copilul obtine note proaste la scoala, nu e ok. Obtine nota pe care o merita. intotdeauna si-a facut temele singura si si le va face singura, este responsabilitatea, serviciul ei. Ea nu imi face mie emisiunile”, a adaugat vedeta.

Istoria reprezinta o exceptie, pentru ca Teo Trandafir are acces la informatii si la filme, pe care fiica ei deocamdata nu le are.

Vedeta recunoaste ca este absenta mai mereu de la sedintele cu parintii.  . “Nu prea ma duc la sedintele cu parintii, care sunt puse toate la ora 17.00, cand eu sunt in emisie, dar am avut o relatie foarte stransa cu invatatoarea dintotdeauna, acum cu diriginta si cu profesorii. Toata lumea ma suna, e un copil parat, dar cu drag. Toata lumea ma intelege, pentru ca, repet, sedintele cu parintii sunt in timp ce eu sunt pe post”.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare