Vedete din Romania

#Andreea Marin divort #vedete intern #showbiz #andreea marin

Cum a trecut Andreea Marin peste divort. “Mi-a fost greu...”

Andreea Marin pare ca a trecut peste divortul de Tuncay. “Zana” spune ca nu are timp de regrete si asta pentru ca o asteapta o perioada frumoasa.

„Am credinta de partea mea si simt ca Dumnezeu este cu mana pe umarul meu. Atunci cand iau o decizie o iau asumat, gandinu-ma mult inainte. Nu ma grabesc sa fac schimbari bruste in viata mea. Cand insa ajung la concluzia ca o schimbare trebuie facuta, din acel moment nu mai am nici un regret. stiu ce fac si imi asum ce fac. Parerile de rau nu mai loc. Par probabil mai puternica decat o alta femeie pentru ca regretele sunt inainte si nu dupa“, a povestit Andreea Marin, in exclusivitate, pentru revista Spy.

„Zambetul e un exercitiu pe care am invatat sa-l traiesc si asemenea unui om puternic merg inainte, zambesc pentru ca poate astazi imi este mai greu, dar maine cu siguranta zambetul va deveni autentic. Copilul meu este fara doar si poate cel care imi aduce zambetul pe buze“, a spus Zana.

Alaturi de Violeta, Andreea Marin se pregateste sa plece intr-ovacanta necunoscuta.

„Dupa aceasta perioada am invatat sa ma iubesc si pe mine . Mi-a fost greu pentru ca eu sunt un om care daruieste mult, fie ca e vorba de amici, prieteni sau oamenii pe care nu-i cunosc. Am invatat sa dau mult dar am mai invatat si ca trebuie sa ne recapatam din energia pe care o dam si sa ne incarcam bateriile. Ma asteapta o perioada frumoasa in care voi pleca eu cu fiica mea intr-o vacanta necunoscuta“.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului