Vedete din Romania

# horia brenciu copii # horia brenciu fete #vedete intern # alice dumitrescu #showbiz #horia brenciu

Cum arata primul sot al lui Alice Dumitrescu, barbatul caruia Horia Brenciu ii creste fata!

Alice Dumitrescu, actuala sotie a lui Horia Brenciu, are doua fete, din doua relatii diferite. Artistul le considera insa fetele lui si are o relatie speciala cu ele.

Sotia artistului a fost foarte discreta cu viata sa personala de-a lungul timpului si pana sa il intalneasca pe Horia Brenciu, cu care are o fetita, Mina, Alice a avut o viata amoroasa tumultuoasa. 
 
Vedeta are doua fete, pe Andreea si pe Maria, din doua relatii cu barbati diferiti. Wowbiz.ro a intrat in posesia unei fotografii cu tatal Andreei, barbatul caruia Horia Brenciu ii creste acum fata. Relatia lui Alice cu tatal Andreei a fost timpurie, in perioada in care aceasta era inca studenta. 
 “Am intrat la Politehnica, m-am maritat cu un coleg de facultate, am făcut-o pe Andreea la 23 de ani si tot atunci am inceput sa produc si sa prezint emisiuni pentru copii”, a marturisit Alice intr-un interviu.
 
CITESTE SI: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului