Case de vedete

#case de vedeta #locuinta Smiley #vila Smiley #smiley si gina pistol #smiley #relatie

Cum arata vila in care se iubesc Smiley si Gina Pistol

Smiley si Gina pistol traiesc o frumoasa poveste de dragoste, departe de ochii lumii. Cei doi indragostiti isi petrec timpul liber in vila solistului, din Cernica. Arhitectii care au muncit la designul si amenajarea vilei, au facut publice imaginile cu locul in care cei doi isi petrec o mare parte din timp impreuna.

Desi nu s-au mutat inca impreuna, Gina il viziteaza destul de des pe Smiley. Cand acesta este ocupat si lucreaza, Gina isi petrece timpul in bucatarie, gatind.

Locuinta lui Smiley a fost amenajata de trei arhitecti si un inginer constructor. Acestia au transformat o locuinta aparent banala, intr-un loc de vis, de unde nu ai mai pleca. Designul este completat perfect de fotolii imense, rafturi din lemn masiv, ferestre uriase, fara perdele, covoare de inspiratie rustica, dar si accesorii de efect, precum valize suprapuse si un patefon.

"Smiley ne-a dat libertate deplina. Ne-a indicat directia si viziunea lui generala asupra spatiului si ne-am mai vazut doar la petrecerea de final. E singura experienta de acest gen intalnita de noi pana acum, in care beneficiarul sa-ti acorde incredere totala, sa inteleaga ca tu esti expertul", au declarat reprezentantii studioului de arhitectura, potrivit ckick.ro. Acestia au precizat ca au avut nevoie de trei luni pentru a finaliza proiectul.

Surse foto: ckick.ro, adpm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare