Vedete din Romania

#aniversare Mihaela Radulescu #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Cum isi serbeaza Mihaela Radulescu ziua de nastere

Pe 3 august, Mihaela Radulescu implineste 46 de ani. "Diva de la Monaco" si-a facut deja planuri.

"Ziua fiului meu, 1 august. Ziua mea, 3 august. Suntem pregatiti pentru distractie! Pana la petrecerile care urmeaza ( nu va ganditi la ceva complicat, pentru ca nu-mi plac petrecerile mari de ziua mea si nici copilului nu-i fac nunta cu dar, ne tinem de sport, de activitati minunate pe munte, pe apa, in aer si ...cu prieteni grozavi in preajma.

Pofta de viata avem, iubire este din plin, chef de sport si natura detinem cat pentru zece vieti, iar la organizare si disciplina sunt campioana, asa ca ... vacanta e o bucurie pentru toti participantii la traficul montan.

Va trimit un aer proaspat din varful muntelui, o portie zdravana de vitalitate si numai ganduri bune...., ca sa va zgandar pofta de trait sanatos, sportiv si cu zambetul mereu la voi !", a scris Mihaela Radulescu pe contul sau de socializare.

Pana sa-si sarbatoreasca ziua de nastere, diva de la Monaco va participa duminica, alaturi de iubitul sau austriac, la competitia de volei pe plaja de la Klagenfurt, unde Baumgartner este pilotul oficial al evenimentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului