Vedete din Romania

#vedete extern #vedete intern #madalina ghenea #showbiz #lewis hamilton

Cum l-a cucerit Madalina Ghenea pe Lewis Hamilton

Este tanara, frumoasa, cu o cariera in plina ascensiune pe plan international... Se pare insa ca nu aceste atuuri l-au atras pe celebrul campion de Formula 1 Lewis Hamilton la actrita romana Madalina Ghenea, ci asemanarea cu fosta iubita, dupa cum a speculat presa de peste hotare.



La gala umanitara Amfar de la Cannes, unde au fost surprinsi cei doi, Lewis Hamilton s-a intretimut toata seara cu Madalina Ghenea si a parut dezmagit chiar cand aceasta nu l-a inclus intr-un selfie, comenteaza jurnalistii straini.



"Lewis Hamilton se poate sa fi gasit 'Formula' caştigatoare cu modelul roman transformat in actrita Madalina Ghenea", se spune intr-un articol publicat pe mirror.co.uk.

Comentariile celor de la Mirror nu se opresc aici. Ziaristii au remarcat faptul ca Madalina Ghenea, care apare in pelicula "Tinerete", seamana cu fosta iubita a lui Hamilton, cantareata Nicole Scherzinger. Astfel ca romanca este prezentata de publicațiile din afara drept un fel de sosie de-a fostei iubite de-ale lui Hamilton, de care Lewis s-a despartit in luna februarie, dupa o relatie de 7 ani.


Sursa foto: Hepta.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului