Vedete din Romania

#Craciun vedete #Sarbatori vedete #Anca Serea #consuelo mutu #showbiz #laura cosoi

Cum se pregatesc vedetele pentru Sarbatori

Se simte deja aer de vacanta, asta chiar daca mai sunt doua saptamani pana la Craciun. Vedetele mioritice au inceput sa se pregateasca pentru petrecerile in familie sau... in doi. Iata cam ce si-au propus pentru Craciun si Revelion celebritatile de pe la noi.

Consuelo Mutu, Craciun cu copiii

Sursa foto: click.ro

Consuelo Mutu traieste departe de Romania, in Corsica, impreuna cu cele doua fetite ale ei si ale lui Adrian Mutu. Frumoasa bruneta a postat ieri pe Facebook o imagine in care apare alaturi de Maya si Adriana. Toate trei "fetele Mutu" impodobeau impreuna bradul de Craciun si, ca sa fie in ton cu pregatirile de Sarbatori, purtau pe cap o caciulita de Mos.

CITESTE SI:

Sotul Oanei, reactie emotionanta dupa avortul vedetei
Secretul lui Smiley. Unde dispare cand vrea sa scape de ochii indiscreti


Anca Serea, vacanta cu iubitul in Egipt

 

 

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Si Anca Serea are copii, patru la numar, insa anul acesta prezentatoarea TV a decis ca e timpul sa petreaca cateva zile in liniste, departe de aglomeratia de acasa, asa ca de Craciun isi ia iubitul, pe Adrian Sina, si pleaca direct in Egipt. "Vom fi doar noi doi, cateva zile la Sharm El Sheikh. Abia astept! Nu am fost niciodata si sunt foarte entuziasmata. Ne vom plimba, vom face scuba diving, dupa mult timp vom avea o vacanta doar noi doi", a declarat Anca pentru click.ro.

Laura Cosoi uneste Moldova cu Ardealul

Sursa foto: romaniatv.net

Laura Cosoi, in schimb, nu paraseste Romania, ci o bate la pas. Si asta pentru ca blondina trebuie ca de Sarbatori sa ajunga si la parintii sai, dar si la cei ai iubitului. "Primele trei zile ale vacantei vom fi la Iasi, la ai mei, si urmatoarele trei la Targu Mures, la parintii lui Cosmin. Le voi duce cadouri fratiorilor mei, mergem la biserica, apoi la colindat. Pe masa punem bucate mai altfel, nu din asta cu porc. Mami gateste mancaruri mai usoare, sanatoase - salate, branzeturi, legume, iepure... Eu nu gatesc, sunt rasfatata. Gatesc suficient tot anul", a marturisit Laura.

Alina Sorescu, cina in familie

Sursa foto: sfatulparintilor.ro

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu vor sarbatori pentru prima Craciunul, iar la masa festiva se vor aseza nu mai putin de patru generatii, scrie Click!. "Vom respecta traditia familiei si vom merge cu totii la bunica mea la Rosiorii de Vede. Este primul Craciun de cand o avem pe Carolina", spune Alina Sorescu.

Simona Gherghe

Sursa foto: spynews.ro

De cateva zile, Simona Gherghe il cauta pe Mos Craciun. Nu singura, ci impreuna cu iubitul ei. Frumoasa prezentatoare a si postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare foarte fericita alaturi de barbatul pe care il iubeste. Cei doi plecasera dupa cadouri, dar s-au oprit pentru un selfie.

Sursa foto: topromanesc.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare