Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #slabit vedete #andreea raicu #diana dumitrescu #adelina pestritu

Cum slabesc vedetele dupa Paste. Afla-le ponturile!

Mesele imbelsugate de Paste si-au spus cuvantul, iar kilogramele depuse incep deja sa se vada. Nu au fost ocolite nici vedetele, care au luat in greutate zilele acestea. Insa toate spun intr-un glas ca rasfatul s-a terminat si ca de acum trec la regim. Iata ce fac vedetele pentru a da jos kilogramele acumulate.

Cristina Spatar

Sursa foto: facebook.com

De Paste, Cristina Spatar a uitat de orice fel de dieta si s-a bucurat de toate bunatatile pregatite in casa. "Anul acesta am facut Pastele acasa, cu familia sotului meu si cu alte cateva persoane apropiate. Nu am mai tinut cont de kilograme, am vrut sa ma rasfat. De saptamana viitoare, voi lua masuri ca sa scap repede de surplus", a declarat solista pentru click.ro. Iar "masurile" presupun consultarea unui nutritionist care sa o sfatuiasca ce anume trebuie sa manance in continuare ca sa slabeasca si, evident, foarte mult sport.

CITESTE SI:

Cum aratau vedetele inainte sa fie "tunate"

Cu ce fotografii s-au laudat vedetele de Paste!

Diana Dumitrescu

Sursa foto: facebook.com

Actrita Diana Dumitrescu a petrecut sarbatorile alaturi de familie la malul marii. "Am plecat la Constanta inca de joi si m-am simtit minunat, ca de fiecare data acasa, ne-am strans cu totii, am avut parte de vreme buna si am iesit la plimbare pe plaja, am facut castele de nisip. Am mancat si mancat si mancat, cred ca m-am ingrasat vreo doua kilograme, asa ca saptamana aceasta voi lua masuri si voi merge peste tot doar cu bicicleta", a scris Diana pe Facebook.

Adelina Pestritu

Adelina a petrecut Pastele la Campulung, la parintii ei. Nu a facut rabat de la nimic, ci a gustat din toate preparatele facute de familia sa. "In general, sunt pofticioasa, asa ca mama mi-a pregatit bunataturi de Paste cum numai ea stie sa faca! Insa, imediat ce m-am intors in Bucuresti, am trecut la o dieta drastica, de la care nu ma voi abate o saptamana. Am sa mananc doar salate si o sa beau numai limonada! Atat! Altceva nu voi mai baga in gura pana cand nu slabesc", a declarat vedeta pentru kfetele.ro.

Sursa foto: monden.tv

Andreea Raicu

Zilele libere si masa imbelsugata de sarbatoare pare sa-si fi pus amprenta si pe trupul Andreei Raicu. Jurnalistii de la spynews.ro au observat in fotografiile postate de vedeta pe Facebook faptul ca fotomodelul a cam luat proportii in minivacanta de Paste. Insa daca ar fi sa ne luam dupa sfaturile pe care Andreea le da pe blogul sau, cel mai probabil ea va slabi cu ajutorul citricelor. "Fac minuni pentru ca accelereaza metabolismul si ard grasimile!", a scris vedeta pe blog.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Sura foto: tumblr.lightaholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare