Vedete din Romania

#Mihaela Radulescu italia #victime italia #vedete romania #dan negru #cutremur italia #mihaela radulescu #vedete

Cutremurul din Italia: Mihaela Radulescu, era in apropiere! Din pacate, Dan Negru...

In momentul producerii cutremurului din Italia, Mihaela Radulescu se afla in apropiere de zona tragediei impreuna cu Felix si Ayan, copilul ei in varsta de 12 ani.

Jurata de la "Romanii au talent" si iubitul ei, Felix Baumgartener, au decis sa ajute victimele cutremurului, potrivit click.ro.

"M-a impresionat, ca si pe multi dintre voi, tragedia din Italia. Mai ales ca eram la doi pasi in ziua aceea, cu copil cu tot... si am decis sa ajut cumva, cum fac de-o viata... Felix e si el in standby, caci se ofera voluntar, ca pilot de elicopter, oriunde e nevoie. Daca va atrage ideea, intrati pe site-ul Croce Rossa Italiana (Italian Red Cross) si gasiti diverse modalitati de a ajuta", a scris Mihaela pe contul sau de Facebook.

In acelasi timp, Dan Negru a avut parte de o experienta neplacuta, dupa cutremurul devastator din Italia. Mama prezentatorului l-a sunat speriata, dupa ce a auzit la stiri ca este posibil ca si in Rominia sa se produca un astfel de cutremur. Deranjat de cei care au creat spaima in randul oamenilor, acesta a postat un mesaj dur pe contul de socializare.

"Cutremurul din Italia l-a adus din nou la televizor pe nenea care o sperie pe mama. Iar e la stiri si spune ca Bucurestiul va fi distrus de un cutremur devastator. si mama ma suna speriata ca a auzit la televizor ca vine prapadul. In tarile cu media civilizata, raspandirea panicii e sanctionata de lege. In America, FCC (CNA american) sanctioneaza "fenomenul Orson Wells" (in 1938, Wells a provocat panica, anuntand la radio ca New York e invadat de extraterestri). La noi, nenea care prevesteste cutremurul e idiot, dar aia care-i gazduiesc panica in televiziuni sunt nemernici…", a reactionat Dan Negru.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului