Vedete din Romania

#casatorie Dan Bordeianu #nunta Dan Bordeianu #vedete intern #showbiz #dan bordeianu

Dan Bordeianu a renuntat la burlacie! Cum arata sotia sa

Unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Romaniei s-a insurat! In primul weekend al lunii octombrie, actorul Dan Bordeianu s-a cununat civil si religios cu aleasa sa, Teodora.

Ceremonia religioasa a avut loc la 3 octombrie la Manastirea Cernica, in mare secret si in prezenta doar a catorva persoane apropiate familiei.

“Da, ne-am casatorit! Am vrut o nunta in termenii nostri, fara tam-tam, presa si nebunii, si asa ne-a si iesit. A fost in familie, un eveniment discret si atat. Nu am simtit nevoia sa foloseasc casatoria noastra ca material de PR. Au fost toti ai nostri laolalta, cununia s-a petrecut la o biserica din Bucuresti, unde merg eu de mai multi ani, iar petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. Dupa nunta am avut o saptamana de miere si am fugit intr-o zona calda si frumoasa. Aici am auzit ca a fost cam frig”, ne-a declarat Dan Bordeianu WOWbiz.ro.

Actorul Teatrului Nottara din Bucuresti a oferit detalii si despre proaspata doamna Bordeianu . “Pe sotia mea o cheama Teodora Bordeianu. Munca ei se desfasoara la birourile unei companii, un brand celebru. Nu cunoasteam de mai multa vreme, suntem impreuna de doi ani si jumatate si ideea casatoriei a venit firesc. Probabil ca vor urma si copii, cum este normal, dar sa lasam lucrurile sa se intample in ritmul lor si sa ne bucuram de ceea ce este acum”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare