Vedete din Romania

#Dan Diaconescu eliberat #dan diaconescu #Dan Diaconescu arest

Dan Diaconescu, eliberat!

Astazi, Tribunalul Ilfov a decis ca Dan Diaconescu sa fie eliberat conditionat din inchisoare, dupa ce executat la Penitenciarul Rahova aproape doi ani si opt luni din pedeapsa de cinci ani si sase luni de inchisoare primita pentru santaj.

“Exista premisele ca timpul executat a fost suficient pentru reeducarea condamnatului si ca acesta, prin participarea activa la programele desfasurate in vederea pregatirii graduale pentru liberare, si-a format o atitudine corecta fata de valorile sociale, fata de ordinea de drept si fata de regulile de convietuire sociala, scopul preventiv si educativ al pedepsei fiind atins, iar functiile de exemplaritate si eliminare temporara ale pedepsei fiind indeplinite, astfel incat in viitor sa se incadreze intr-o viata normala, parasind campul infractional", arata Judecatoria Sectorului 4 in decizia de eliberare a lui Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu a cerut sa fie eliberat conditionat in baza Legii 169/2017 privind recursul compensatoriu, care prevede scaderea a 6 zile din pedeapsa pentru 30 de zile petrecute in conditii improprii in inchisoare.

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului