Vedete din Romania

Dan Diaconescu vrea OTV-ul la bursa


Omul de televiziune a anuntat, marti, la o intalnire cu membrii CNA, ca isi propune sa listeze la bursa societatea care detine licenta pentru postul de televiziune OTV, povesteste Ziarul. Ce spun reprezentantii CNA, ca o televiziune nu are voie sa se listeze la bursa, trebuie sa discutam, sa verificam. Voiam sa fim prima televiziune din Romania listata la bursa, a declarat Diaconescu. Boss-ul de la OTV a promis ca, daca nu va reusi sa o listeze in Romania, va incerca intrarea pe bursa in alt stat.

A busit Rolls-ul

Intre timp, Dan Diaconescu a fost implicat intr-un accident rutier, ieri dimineata, soldat cu avarierea destul de serioasa a superbului sau Rolls-Royce in valoare de 13,5 miliarde de lei vechi. Tamponarea s-a petrecut in jurul orei patru dimineata, la intersectia bulevardului Iancu de Hunedoara cu strada Roma din Capitala, imediat dupa ce realizatorul de televiziune a parasit sediul televiziunii, relateaza Cancan. Din fericire, pagubele au fost doar de ordin material, Diaconescu alegandu-se cu portiera din dreapta fata a limuzinei busita. Cunoscut ca fiind pasionat de masinile de lux , Dan Diaconescu si-a facut cadou Rolls-Royce-ul in decembrie anul trecut, cu ocazia zilei sale de nastere. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare