Vedete din Romania

#blog #salariu #contract #stampile #semnaturi #dan negru

Dan Negru, suparat ca ziarele ii speculeaza salariul

Realizatorul TV Dan Negru si-a aratat nemultumirea, pe blogul personal, fata informatiile aparute in presa in ceea ce priveste salariul pe care acesta il incaseaza lunar de la Antena 1, unde modereaza emisiunile "Plasa de stele" si "Cu banii jos".

Dan Negru a explicat ca toate informatiile aparute in presa in legatura cu salariul lunar sunt simple "fabulatii", precizand ca el niciodata nu a incheiat un contract scris, de unde sa se informeze carcotasii in privinta remuneratiei sale lunare:

"Imi vad leafa lunara in ziare. Din nou ... In ultimii 12-13 ani, cel putin o data pe an citesc in ziare cat castig. Aflu si date din contractul meu. Fabulatii! Si daca tot a venit vorba, nu dau doi bani pe contracte scrise, cei care ma cunosc stiu asta. Cred in stransul mainii, si nu in stampile si semnaturi, asa ca nu am contracte semnate pe ani de zile, dupa cum citesc, am doar strangeri de mana, mai puternice decat exclusivitatile si stampilele. Asa am functionat mereu", a scris Dan Negru pe blogul sau.

"Contractele sunt doar pentru contabili! Posibil sa fiu singurul prezentator fara stampile si contracte indosariate. La mine in Timisoara, asta se numeste "ein mann, ein wort"! - un om, un cuvant", a adaugat simpaticul prezentator.

Sursafoto: dcnews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare