Vedete din Romania

#dan voiculescu #buzdugan si morar #radio zu

Dan Voiculescu, victima lui Buzdugan

Suparat pe faptul ca buzdugan si morar fac prea multe glume pe seama lui, Emil Boc i-a cerut lui Dan Voiculescu sa-i concedieze pe cei doi.

Exact. Este o gluma. Una pe care prezentatorii radio ZU i-au facut-o patronului trustului Intact, scrie Cancan. Dandu-se drept Filip Truta, consilierul economic al prim ministrului, Buzdugan a incercat sa-l determine pe acesta din urma sa ia masuri impotriva celor doua "personaje" de la emisiunea matinala a postului radio.

Falsul consilier s-a plans ca prim ministrul este deranjat de faptul ca "cei doi de la radio" au spus ca Boc "incape intr-un Tico, Matiz sau Mini Cooper ". Patronul trustului s-a aratat din ce in ce mai enervat, refuzand si intalnirea pe care falsul Truta o propusese. Pe de alta parte, Voiculescu a spus ca, la randul sau, se simte nedreptatit de anumite lucruri care apar in presa.

Dar atunci cand totul a fost dat in vileag, la finalul conversatiei telefonice, Voiculescu a dovedit ca are simtul umorului - cel putin in direct - izbucnind in ras. "Nu m-am suparat", a tinut el sa precizeze, in fata insistentelor lui Buzdugan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare