Vedete din Romania

# Dana Chera #Dana Grecu insarcinata #Dana Grecu sot

Dana Grecu, insarcinata. Mesajul viitoarei mamici

Dupa divortul anuntat la inceputul anului, realizatoarea tv Dana Grecu, devenita recent Chera, are o noua veste: este insarcinata!

Invitata in emisiunea „Dincolo de aparente”, realizatoarea tv, in varsta de 40 de ani,  a confirmat ca este insarcinata, insa marturiseste ca se teme de aceasta perioada, din cauza varstei.

„Acum astepti un copil, Dana?”, este intrebarea la care prezentatoarea de la Antena 3 nu s-a sfiit sa raspunda.

„Sa stii ca imi este foarte greu sa vorbesc despre asta, nu pentru ca nu ar fi adevarat ce spui tu si ce vezi tu, ci pentru ca am asa o strangere de inima ca este o varsta si ma rog la Dumnezeu sa pot sa duc sarcina la capat. Sa dea Dumnezeu sa fie bine tuturor oamenilor care au asteptari in sensul asta”, a spus Dana Chera, in cadrul emisiunii „Dincolo de aparente”.

La inceputul acestui an, Dana Grecu a anuntat ca divorteaza. „Daca toata lumea te intreaba de ce nu mai fac emisiune in fiecare zi inseamna ca este o foarte mare raspundere pentru mine. inseamna ce ce am facut, nu am facut rau. Inseamna ca ma gandesc (n.r. daca sa faca emisiuni in fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare raspundere si cu mare dragoste si stii foarte bine ca lucrurile pe care le fac, le fac cu toata energia mea. Pe mine ma cheama Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt inceput, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar ca am o mai mare experienta de viata. N-am spus public asta niciodata”, a marturisit Dana Grecu in direct la Antena 3. „Am incredere si-n tine si am incredere si-n el, mai ales”, a spus Mihai Gadea, realizatorul tv.


Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare