Vedete din Romania

Dana Nalbaru revine in forta


Dupa trei ani de absenta din viata publica , timp in care s-a ocupat de cresterea fetitei sale, Sofia, care are acum un an si doua luni, Dana Nalbaru a revenit in forta pe piata muzicala. De asemenea, fosta componenta a trupei Hi-Q a dezvalut si motivele care au dus la despartirea muzicala de trupa. Dana Nalbaru si-a prezentat marti seara, in Club Spice din Bucuresti, cel mai recent videoclip al sau Mai e o zi. Inconjurata de fanii sai, alaturi de Dragos Bucur, sotul sau, de Mihai de la Hi-Q si Dan Bordeianu , prietenul familiei, fosta componenta a trupei Hi-Q a vizionat pentru prima oara videoclipul melodiei Mai e o zi, lacrimand. Sunt extrem de multumita. Am asteptat mult sa revin in muzica, dar a meritat.

S-a saturat de compromisuri

Extrem de emotionata, ea a vorbit in premiera si despre motivele pentru care a parasit fara regret trupa Hi-Q. Ea a marturisit ca nu a mai dorit sa faca compromisuri in ceea ce priveste stilul vestimentar, refuzand sa mai fie blonda sexy a trupei. Fustitele si hainele sexy nu ma reprezentau, era doar o imagine falsa a mea. Eu asa sunt in realitate, port , blugi, maieuri, adidasi. Ma saturasem sa tot fac compromisuri, a spus Dana. Inca un motiv al despartiri de Hi-Q a fost pentru ca faceam play-back de sase ani si eu doream sa cant live, a marturisit cantareata.

Alaturi de prieteni

De la petrecere nu a lipsit nici sotul vedetei, actorul Dragos Bucur, care este, totodata, si impresarul ei: Nu am mai vazut-o niciodata pe Dana atat de emotionata. E normal, acest album inseamna mult pentru ea, a muncit enorm, a declarat Dragos. Invitati la petrecera au fost si Ioana Ginghina si sotul ei, Alexandru Papadopol , Paula Seling, Dan Bordeianu, Razvan si Dani, dar si alti prieteni de-ai artistei. Cea mai mare surpriza a reprezentat-o prezenta lui Mihai de la Hi-Q, care a tinut sa o felicite personal, el fiind singurul membru al trupei care a pastrat o relatie amiabila cu solista. Dana a renuntat la muzica pentru o perioada, pentru a avea grija de fiica ei, Sofia. Pentru a impartasi din experienta maternala, Dana a lansat DVD-ul Cum sa am grija de copilul meu, care a fost apreciat de tinerele mamici. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare