Vedete din Romania

#vedete scandal #vedete copii #dana nalbaru #alaptare

Dana Nalbaru socheaza din nou. De data aceasta a alaptat in avion

Dana Nalbaru a revenit din nou in centrul atentiei dupa ce a postat pe contul sau de pe o retea de socializare o imagine din avion in care il alapteaza pe mezin. In urma cu doar cateva saptamani, ea a iscat un scandal national facand public faptul ca fetita ei va fi educata in sistem homeschooling.

Baietelul cantaretei, Kadri, are un an si o luna, insa este in continuare alaptat. Vedeta se bucura ca isi poate hrani in continuare copilul cu lapte matern, mai ales ca in cazul Sofiei nu a reusit sa alapteze decat doua saptamani. Dana Nalbaru incurajeaza prin exemplul sau femeile sa alapteze atunci cand copilul o cere, indiferent de posibilele priviri rautacioase pe care un astfel de gest le-ar putea atrage avand in vedere subiectul delicat.

„Azi Kadri are un an si o luna si inca papa la san. E momentul lui de pace, momentul nostru in care ne conectam si vorbim doar din priviri. Il inteleg atat de bine! Stiu ca inca nu e pregatit sa renunte la san si nu il voi forta. Vreau sa il las in ritmul lui. Pe mine nu ma incurca cu nimic, nu plec serile nicaieri fara el, nu sunt deranjata ca ma trezeste noaptea si nici ca uneori trebuie sa il alaptez in public. Apropo de asta: desi  ma cunoaste multa lume nu ma feresc deloc sa il alaptez pe Kadri in public. Stiu ca sunt unii oameni deranjati si care judeca aspru femeile care fac asta, dar eu le incurajez pe toate sa nu se simta prost pentru ca nu fac un lucru gresit. Nu imi etalez sanii ostentativ si am grija sa fiu discreta cand il pun pe Kadri sa pape, dar nu mi-e rusine daca cineva se holbeaza la mine (ce treaba are respectivul de se holbeaza?), nu ma asez in fata multimii, dar nici nu ma inchid in toaleta si nici nu caut cea mai ascunsa banca pentru a-i da copilului meu sa manance. E un timp pentru toate si  cand copilul e asa mic, el trebuie sa fie in locul in care se simte cel mai in siguranta… la pieptul tau, mama!”, e de parere Dana Nalbaru.

Tu ce parere ai despre alaptatul in public? 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare