Vedete din Romania

# dana rogoz job nou #dana rogoz

Dana Rogoz s-a angajat. Iata ce va face vedeta

Dana Rogoz si-a gasit un nou loc de munca. Pe langa munca pe care o presteaza la blogul sau personal, de acum, Dana va avea o emisiune si la radio.

Vedeta spune ca este foarte incantata de noul sa proiect si abia asteapta sa ii intampine pe ascultatorii sai cu suprize.

“Îmi place postul şi îl ascult de mulţi ani, iar acesta evident că a fost unul dintre motivele pentru care m-am alăturat echipei. Îmi place pentru că e un teatru al actorilor, pentru că atunci când îl ascult parcă sunt alături de ei într-o cabina a unui teatru, înainte de a începe un spectacol, adică în spaţiul în care se fac cele mai mari destăinuiri.

Căci aşa mi se pare mie că e radioul. Un spaţiu care te provoacă să fii sincer. Invitaţia a venit din partea lui Andrei, care crede, la fel ca mine, că vom face echipa bună. Suntem amândoi actori, dar în acelaşi timp suntem firi diferite, şi în felul acesta ne vom sprijini şi completa reciproc. Ce mai, abia aştept să ne auzim de acum înainte vineri dimineaţa”, a spus Dana Rogoz.

  •   2017-07-08
  •  

Articol scris de

Stefan Pavel

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.