Vedete din Romania

Dana Rogoz, vacanta in Croatia

Din dorinta de a avea o vacanta plina de adrenalina , in care nici o zi nu seamana cu alta, Dana Rogoz a ales ca destinatie pentru cateva zile, Croatia, relateaza Gardianul.

Inainte de a ajunge in Croatia, Dana Rogoz a petrecut un weekend romantic la Praga, unde a mers in jur de 10 kilometri in fiecare zi.

“Si eu si iubitul meu ne doream sa plecam intr-un loc mai linistit, cu mai putini turisti si mai ales un loc unde sa practicam un turism de aventura, a povestit Dana.

La intoarcere , Dana si iubitul ei au trecut prin Opatija, una dintre cele mai celebre si mai luxoase statiuni de la inceputul anilor ‘90, unde s-au cazat la cel mai vechi hotel de pe Coasta Dalmata, povesteste Click.

Adrenalina la maxim

“Am facut si rafting , si scuba-diving. Mai incercasem asta si in Turcia, dar de data asta mi s-a parut mult mai sigur”. In schimb, vedeta a facut pentru prima oara kaiac-canoe.

Mai mult, adrenalina s-a ridicat la cote alarmante pe drumul de intoarcere cand au vaslit impotriva curentilor, dar mai ales atunci cand au realizat ca toti aveau la ei banii, aparatele foto si cheile de la masina.

 

Foto: Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare