Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #relatie

Dani: "Mihaela nu e un trofeu"

Dani Otil a recunoscut ca Mihaela Radulescu s-a mutat la el de ceva vreme si ca abia acum i-a dat si un al doilea sertar in care sa isi tina lucrurile. El e deranjat de atentia fotografilor, dar nu crede ca este cel mai invidiat barbat din Romania. 

Dani Otil se plange de toata atentia presei si sustine ca nu i-a adus nici un castig pana acum. "Emisiunea e in crestere de cand ne-am mutat la Antena. Ea creste pentru ca suntem noi buni sau pe val. Nu ma plateste nimeni sa apar pe coperte. Pana acum nu am vazut un leu din tavalugul asta mediatic, deci nu simt ca mi se face un serviciu." a declarat el pentru Cotidianul.

"Mihaela nu e un trofeu. Nu e un obiectiv. Nu e un meci castigat. Nu pun o cupa pe mobila pentru fiecare orgasm al ei." spune el despre modul in care presa le prezinta relatia.

Despre proiectele caritabile, Dani a spus ca nu face acum mai multe ca inainte, dar ca acum sunt mediatizate. El a fost educat sa-i ajute pe altii de catre mama lui care doneaza haine vechi si bani nevoiasilor, prin intermediul bisericii.


Mihaela si Dani trec pe Logan?

Vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe , a declarat pentru Libertatea ca intentioneaza sa  ofere cate un autoturism Dacia Mihaelei Radulescu si lui Dani Otil pentru a imbunatati imaginea masinilor produse autohton.

 

Credeti ca Mihaela si Dani vor folosi autoturismele Dacia?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare