Vedete din Romania

#Dan Badea #ilinca vandici #vedete triste #vedete intern # vedete singure #dani otil #showbiz

Dovada ca Dani Otil inca sufera dupa Mihaela Radulescu!

Totul s-a schimbat in ultimele luni pentru Dani Otil, de cand s-a despartit de Mihaela Radulescu. Prezentatorul este trist, abatut si si-a abandonat pana si obiceiurile culinare sanatoase. Nu este singura celebritate care s-a cufundat in singuratate dupa o relatie esuata.

Dani Otil

Sursa foto: click.ro

Daca vreme de 6 ani, Mihaela Radulescu a reusit sa ii impuna lui Dani un regim de viata echilibrat, cu mult sport si mancare sanatoasa, prezentatorului de la Antena 1 pare ca ii lipseste din ce in ce mai mult prezenta fostei sale iubite. Pentru ca nu are cine sa ii gateasca si nici in compania cui sa iasa in oras, Dani mananca ce apuca si de cele mai multe ori isi cumpara preparate de la fast-food.

Sursa foto: click.ro

Zilele trecute, paparazzii click.ro l-au surprins cand se intorcea de la emisiunea matinala direct acasa. Avea cu el doar un laptop, un pahar cu suc si un hamburger cumparat in graba de la un restaurant. Apropiatii spun despre el ca, in ultimele luni, a iesit tot mai rar in lume si nici cu prietenii pare sa nu mai aiba relatii prea stranse.

CITESTE SI:

Cum arata femeia care nu a mai zambit de 40 de ani. Motivul este incredibil!
Vedete prelucrate in Photoshop. Cum arata in realitate
Cum a reusit Camilla sa il tina aproape pe Printul Charles 30 de ani

Dan Badea




Toamna trecuta, Dan Badea intra in biroul notarului tinandu-si de mana sotia, pe Lora. Ieseau de acolo tot de mana, insa nu mai erau sot si sotie. Divortasera. Motivele nu sunt nici acum clare. Nepotrivire de caracter, a sustinut blonda. Cert este ca Dan nu pare sa-si fi revenit deloc. A incercat fel si fel de "tratamente", ba chiar a fost si intr-o excursie in indepartata America, insa nimic!

A ramas tot ingandurat, fortat sa rada doar pentru a-si binedispune publicul venit la spectacolele sale de stand-up comedy.

Ilinca Vandici

Sursa foto: fanatik.ro

Nici frumoasa Ilinca Vandici nu pare sa aiba prea mult noroc in dragoste. E singura de aproape doi ani, chiar daca prin viata ei au aparut, in treacat, barbati precum Liviu Varciu sau avocatul Dragos Danau. Nu s-a legat nimic, iar diva e tot singura si disponibila.

Si pentru ca nu are un barbat care sa o scoata in oras, frumoasa vedeta TV se consoleaza cu prezenta prietenelor cu care mai iese din cand in cand la cate o cafea sau o inghetata in mall.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului