Vedete din Romania

Daniela Gyorfi si-a gasit masina lovita

Weekendul trecut, Daniela Gyorfi a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta. Abia intoarsa din provincie, unde a sustinut mai multe concerte, blonda si-a gasit una dintre masini vandalizata in parcare, povesteste Cancan. Pe langa faptul ca era lovita, pesemne de un sofer grabit sau neatent, avea si oglinzile smulse. Ingrozita de felul in care arata autoturismul Audi A 3, masina de oras a Danielei, in afara Bucurestiului, cantareata se foloseste de mult mai voluminosul Audi Q7, aceasta s-a apropiat si a remarcat cu uimire ca avea un biletel in geam. Pe bucata de hartie, soferul care o tamponase isi lasase numarul de telefon si scuzele pentru incident. "Nu mi-a venit sa cred. Sincer, un astfel de gest de bun simt mi se parea imposibil in Romania", a declarat cantareata. Pana la intoarcerea Danielei insa, masina a cazut prada si hotilor care i-au oglinzile laterale.

Asigurarea salvatoare

Cand si-a revenit din soc, cantareata l-a sunat pe soferul care i-a lovit masina in parcare, au mers impreuna la politie, pentru constatare, iar in momentul de fata autoturismul se afla in service. Norocul Danielei Gyorfi a fost in acest caz asigurarea Casco.

Are grija de silueta ei

Si totusi la varsta de 39 de ani, Daniela arata mult mai bine decat multe domnisoare de 20. Dar aceasta performanta a necesitat numeroase sacrificii: chiar si la aniversarea iubitului ei, George, solista s-a limitat sa “ciuguleasca” din gustoasele aperitive, relateaza Click. Mai mult, de cateva saptamani, ea si-a angajat un maseur, care i-a umplut picioarele de vanatai .

A organizat petrecea iubitului

Dupa un week-end obositor, plin de concerte, Daniela a organizat, luni seara, o petrecere de pomina pentru iubitul ei, George Tal , care a implinit 39 de ani. Cei doi si-au petrecut toata ziua la restaurantul “Sare si Piper”, ajutand la pregatirile necesare pentru a-i primi pe cei peste treizeci de invitati. Pentru ca au fost foarte ocupati, solista nu a apucat, inca, sa-i cumpere nimic logodnicului sau, insa i-a oferit, aproape de miezul noptii, un scurt recital. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare