Vedete din Romania

#conservator #uniforma #daniela popa

Daniela Popa si-a facut uniforma dintr-un costum

Daniela Popa , liderul PC, se dovedeste a fi foarte conservatoare , cel putin in privinta vestimentatieii. In ultimul timp, aceasta nu a fost vazuta decat intr-un costum, amintind de uniformele scolare, informeaza Click.

Liderul conservator s-a afisat, in public, mai multe zile la rand, imbracata cu acelasi costum. Totusi, Daniela Popa tine foarte mult la aceasta piesa vestimentara si din aceasta cauza ii este greu sa se desparta de ea. In plus, conservatoarea a declarat ca este racita si aceasta tinuta ii tine de cald.

"Sunt foarte racita de trei saptamani incoace si de aceea ma imbrac numai cu acest compleu. Este cel mai gros si imi tine de cald. L-am cumparat de pe Calea Victoriei, deci nu-l port pentru ca am vreo fita", a declarat liderul PC, conform sursei citate. Totusi, liderul conservator nu a lasat tinuta aceasta nici la negocierile cu traian Basescu, de pe 5 decembrie, nici la alegerile de pe 30 noiembrie si nici la semnarea parteneriatului PSD+PC si PD-L, care a avut loc pe 14 decembrie.

Costumatia a costat-o pe Daniela Popa 1.540 de lei, pe care a achizitionat-o de la magazinul Cori Collection . Aceasta piesa vestimentara face parte dintr-o colectie cu un numar de exemplare limitat si probabil ca acest fapt a cantarit mult pentru liderul PC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare