Vedete din Romania

David Beckham face declaratii de dragoste

David Beckham si-a folosit si ultrima parte de piele libera de pe bartul stang pentru a transmite un mesaj intr-un mod foarte public. Mesajul este unu de loialitate fata de iubitoare lui sotie, Victoria Beckham. Starul fotbalului international a facut o declaratie cat se poate de romantica. “Intotdeauna alaturi de tine” este noul tatuaj pe care David l-a arata in timpul unei sesiuni de din Hawaii a echipei la care joaca LA Galaxy .

Alte tatuaje

Aceasta declaratie de dragoste se alatura tatuajului cu imaginea Victoriei in chip de inger inconjurat de stele si unui alt desen, mai vechi, cu numele sotiei lui scris in alfabet hindus. O sursa citata de Hello Magazine a declarat ca “amandoi sunt incantati de capodoperele permanente de pe piele jucatorului de fotbal iar Victoria este flatata de frumusetea mesajului si a desenului.”

Tatuaje identice pentru amandoi

Si David si Victoria mai au tatuaje identice, textul "VIII.V.MMVI" care in alfabetul roman semnifica data de 8 mai 2006, zi in care au organizat o ceremonie secreta in de reinoire a juramintelor de casatorie. De asemenea cuplul mai are un set de tatuaje in comun, fraza in limba latina “De Integro” care seminifica “un nou inceput”.

Pastreaza pasiunea

Cu siguranta ca tatuajele nu sunt doar o pasiune pentru David, poate ca acesta asa face ca flacara dragostei dintre el si sotie sa fie inca aprinsa , mai ales ca programul haotic al celor doua vedete i-au facut sa fie foarte mult timp despartiti in ultima luna. Oricum familia Beckham s-a reunit pentru o perioada scurta de timp, zilele trecute la New York, unde au participat la spectacolul “ ” de pe Broadway. Cu siguranta ca Romeo, Brooklyn si Cruz, cei trei baietei ai cuplului au fost incantati. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare