Vedete din Romania

#Andra David Bisbal #vedete intern #showbiz #david bisbal #andra

David Bisbal, in secret in Romania! Vedeta pentru care a venit pe plaiurile mioritice

Surpriza uriasa pentru fanii cantaretului David Bisbal. Artistul a venit in mare secret in Romania si s-a apucat deja de munca!

Artistul a mai fost in Romania, dar de data aceasta nu a rasuflat nicio informatie potrivit careia ar urma sa ne bucuram de un asemenea oaspete de marca. Se pare ca Andra este cea care l-a adus pe Bisbal in tara noastra. Potrivit wowbiz.ro, sotia lui Maruta si David Bisbal vor filma un videoclip impreuna.

David Bisbal a venit in Romania special pentru Andra. Starul a acceptat imediat propunerea staff-ului solistei de a filma un clip impreuna cu ea pentru ca a vazut ce impact are artista pe retelele de socializare. Mai mult decat atat, Bisbal a fost incantat si de popularitatea Andrei in tara dupa ce a vizionat cateva filmari de la concertele acesteia. Initial, vedetei din Spania i s-a propus sa filmeze in tara natala urmand ca Andra sa faca acelasi lucru in Romania, iar regizorul sa monteze cele doua filmari, dar cantaretul a insistat sa vina pe plaiurile mioritice, sa lucreze impreuna cu indragita romanca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare