Vedete din Romania

#naveta Carmen Iohannis #carmen iohannis #vedete intern #klaus iohannis #showbiz

De ce prefera Prima Doamna sa fie navetista

Oriunde s-ar afla, Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, este inconjurata de foarte multi oameni. Prima Doamna spune insa ca in Capitala se simte singura, acesta fiind si motivul pentru care prefera sa faca naveta intre Sibiu si Bucuresti.

Carmen Iohannis s-a confesat prietenilor din Sibiu, carora le-a destainut ca nu se poate acomoda cu viata din Capitala si ca simte lipsa cafelelor cu amicele de la Sibiu. Dupa le-a spus apropiatilor, Carmen Iohannis nu si-a facut pana acum nici o prietena in Bucuresti.

Cafeaua de la laboratorul de engleza

La Sibiu este mereu inconjurata de colegele de la Colegiul National Gheorghe Lazar. Cafeaua de la laboratorul de engleza este un ritual pe care de ani buni nici directorul liceului nu a indraznit sa-l tulbure.

Carmen Iohannis le-a marturisit prietenelor sale ca ar putea sa predea la cele mai bune licee din Capitala, insa s-ar simti singura. La inceputul saptamanii, Consiliul de Administratie de la “Gheorghe Lazar” a aprobat cererea lui Carmen Iohannis de a continua activitatea cu o jumatate de norma.

“S-a votat in unanimitate, profesoara Iohannis are foarte multi prieteni in scoala si toata lumea s-a bucurat vizibil ca o sa o aiba si in urmatorul an colega. si pentru conducerea liceului este un castig, pentru ca este un profesor de exceptie, care are cu elevii o relatie cum nu s-a mai vazut”, a declarat directorul Colegiului National Gheorghe Lazar, Gabriel Negrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare