Amenajarea casei

# dressign vedete #vedete haine #casa de vedeta #delia

Delia, dressing de Hollywood. Cum arata "dulapul" vedetei

Delia este una dintre vedetele extravagante din Romania si nu ezita sa isi socheze fanii din cand in cand cu o tinuta noua, cu o declaratie incendiara sau mai nou, cu... propria locuinta. 

In urma cu un an, Delia a achizitionat, impreuna cu sotul ei, o superba proprietate, un apartament duplex de 400 mp, cu pereti exteriori de sticla si o vedere superba spre un lac. De curand a terminat amenajarea apartamentului de 1,4 milioane de euro si a dorit sa le arate fanilor cam cum arata coltisorul ei. 

Dressignul vedetei arata ca un dressign al actorilor celebri. Cu zona dedicata machiajului si coafurii, o multime de produse spacifice, dar si o zona unde par ca visele oricarei femei sa devina realitate. Zeci de pantofi si genti de lux, tinute de scena i nu numai asezate frumos pe rafturi metalice si standere, ca la magazin. Un paradis pentru orice femeie!

Ce parere ai despre dressingul vedetei?  

Excentrica Delia și-a lăsat apartamentul pe mâna unor arhitecți care au reușit să-i transforme toate dorințele în realitate. Instrumentele muzicale stau și ele la loc de cinste, pregătite oricând de o repetiție sau o cântare ad-hoc. De asemenea, există chiar și elemente care fac parte din decorul unei scene, semn că Delia nu se poate despărți de atmosfera din concerte nici măcar acasă, scrie click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului