Vedete din Romania

# delia matache neserioasa #vedete intern #showbiz #delia matache

Delia Matache, cel mai neserios artist: "Nu mai ajunge la concerte, bea pe scena si butoneaza telefonul"

Delia Matache era una dintre cele mai serioase vedete din showbiz. Se pare insa ca, de cand s-a implicat in proiectele din televiziune, vedeta nu mai poate face fata concertelor si a inceput sa lipseasca de la ele, fara motive intemeiate.

Astfel, tot mai multi organizatori de concerte au inceput sa se planga ca Delia nu mai este serioasa si ca anunta in ultima clipa ca nu mai poate ajunge la concertele programate cu luni inainte. 

“Eu i-am dat avansul la un concert, era ca si batut in cuie. Trebuia sa cante la mine in club, dupa ora 1.00 noaptea. Am asteptat-o pana la 3.00 si nu a venit. Imi spunea ba ca e pe drum, vine din nu stiu ce oras, unde a avut un concert, ba ca ajunge in jumatate de ora. La ora 4.00, managerul ei mi-a propus sa aman concertul pentru seara urmatoare pentru ca Delia e obosita de pe drum, plus ca a mai avut concert. Am zis ca nu pot pentru ca ma fac de rusine, stric reputatia clubului. Eu am anuntat acest spectacol, am facut pliante, afise, am investit bani, lumea a venit ca sa o vada cantand. Pana la urma a venit pe la 4.30 dimineata cand majoritatea oamenilor plecase deja. Si nu sunt singurul. Am un amic care i-a dat avans Deliei si ea nu s-a dus sa onoreze invitatia. Daca nu poti amana concertul, iti da avansul inapoi. In Bucuresti, la cluburi, localuri, s-a dus deja vorba ca Delia e cam neserioasa si lumea se fereste sa o mai invite. Inteleg ca filmeaza pentru proiectele de televiziune in care e implicata, dar ca sa castigi respect si sa-ti faci un nume, trebuie sa ai cuvant, sa fii serios. Concerte cu Delia am mai avut si acum cativa ani, dar atunci era mai serioasa”, a dezvaluit patronul unui local din Bucuresti, pentru wowbiz.ro. 

Nu numai organizatorii de evenimente sunt nemultumiti de Delia, ci si multi fani pe care solista i-a dezamagit la concertele ei. De o vreme, artista arata semne obscene pe scena, canta si butoneaza telefonul, canta cu paharul sau sticla in mana si, culmea, isi refuza fanii atunci cand acestia ii cer autografe sau o roaga sa faca poze cu ei.

CITESTE SI: 

Lavinia Parva socheaza: "Sunt o mama buna"

Nicoleta Luciu, despre relatia cu Zsolt: "Dragoste cu sila nu se poate"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare