Vedete din Romania

#Delia cheala #vedete intern #showbiz #delia

Delia, un nou look. Cum arata cheala

Delia si-a socat fanii cu o noua transformare de look. Cantareata a aparut complet cheala intr-o fotografie postata pe o retea de socializare, care promoveaza concertul pe care il va sustine la Sala Palatului.

Fotografia postata de Delia a primit 8.400 de like-uri si peste 200 de comentarii.

“Delia imi place nebunia ta! Dar totusi , ai ajuns prea departe cu ea !! Parul este cel mai frumos la o femeie ! E ador si te iubesc , dar esti oribila! ... ai exagerat mult cu schimbarile, si asta deja a pus capac la toate, arati de parca ai fi un ou clocit, scuza-ma! Nu-mi vine sa cred, pacat! Nu mai esti ce ai fost odata! Asta se poate observa. Nici piesele nu mai sunt la fel de bune. Unele dintre ele sunt ffff plictisitoare. In regula, nu am nimic cu nimeni si in niciun caz cu persoanele care isi fac schimbari majore in viata lor, dar cum sa te pui asa in pat langa barbatul tau? Nu se sperie?”, “Delia esti foarte frumoasa, chiar si cheala, doar ca nu cred ca e tocmai o alegere buna, sper ca-i photoshop”, “Tot frumoasa esti”, “Daca ei ii place,asta conteaza.E problema ei ce face”, „Nu iti sta bine, scuze ca iti zic asa”, „Chelia Matache”, „De ce ti-ai taiat parul?”, „Esti urata cheala”, „Arati oribil”, „Ce ai facut????”, „Acum cand te trezesti dimineata, iesi mai repede decat sotul tau din baie” sunt doar cateva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Multi dintre acestia i-au spus ca seamana cu Eminem, Catalina Toma, Amber Rose sau Jessie J.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului