Vedete din Romania

#adrian cristea #foste iubiri vedete #barbati showbiz #vedete intern #showbiz

Dependenti de fostele. 3 barbati din showbiz care se topesc de dorul iubitelor din trecut

Nu le pot uita si pace! Celebritatile se indragostesc, tradeaza sau sunt tradate si sufera la fel ca oamenii de rand. Insa, in showbiz sunt si barbati care nu reusesc sa treaca usor peste amorurile mai vechi si ar face orice sa se afle din nou in gratiile fostelor iubite.

Adrian Cristea

Sursa foto: ph-online.ro

"Adi nu se va lasa niciodata de mine!" Este replica pe care Bianca Dragusanu, fosta iubita a fotbalistului, a rostit-o la un moment dat. Si a fost parca o profetie. Caci Adrian Cristea nu si-a gasit nici acum linistea, desi i-au mai trecut prin brate o multime de tinere care mai de care mai frumoase si mai apetisante.

De cateva saptamani, fotbalistul o cauta pe Bianca Dragusanu ba sa ii returneze cateva lucruri ramase la el de pe vremea cand locuiau impreuna, ba o urmareste si pretinde ca s-au intalnit intamplator, chiar daca el apare insotit de "actuala". "Eu si Adi Cristea am incercat sa avem o relatie, insa, din pacate, Adi nu o poate uita pe Bianca. Cat timp am fost impreuna, mi-a tot povestit despre Bianca si mi-am dat seama ca sentimentele lui pentru ea sunt puternice. Cat a fost cu mine ii trimitea mesaje. Cred ca el inca tine la ea si mai cred ca se potrivesc foarte bine", a povestit Carla, una dintre fostele partenere ale fotbalistului.

CITESTE SI:

Ce fel de petrecere de Halloween ti se potriveste, in functie de zodia ta
Mihai si Elwira Petre au facut performanta mancand doar paine cu ceai
Un indragit actor de comedie - acuzat ca e violator in serie. Marturia cutremuratoare a victimei, si ea actrita celebra

Dan Badea


Sursa foto: wowbiz.ro

Doar doua saptamani au trecut de cand Lora si Dan Badea au decis sa o ia pe drumuri separate. Cei doi artisti au divortat de mana si cu zambetul pe buze, insa Dan nu reuseste nicicum sa treaca peste esecul relatiei. Ieri, in timp ce Lora se afla intr-unul din studiourile Antena 1, Dan i-a trimis fostei sotii un mesaj. "Mi-a scris Dan Badea un mesaj. Mi-a spus: «Spune-i Lorei ca a fost si va ramane singura si unica mea iubire»", a spus prezentatorul TV in direct. Cantareata a ramas extrem de uimita. "Daca sentimentele ar avea butoane...", a spus Lora.

Mihai Costea

Sursa foto: wowbiz.ro

Mihai Costea a inselat-o si a parasit-o pe Daniela Crudu, dar acum regreta si ar face orice sa se impace cu ea. O bombardeaza cu SMS-uri prin care o implora sa il ierte. "I-a spus ca este dispus sa o ia de nevasta daca ii mai da o sansa. Ea, insa, a ramas indiferenta in fata mesajului. Sunt sigura ca il mai iubeste, nici nu ar avea cum sa nu, insa simte ca nu poate sa ierte, sa nu uite. Iese tot timpul, numai sa nu stea in casa, unde o apuca toate gandurile. Oricum, nimeni nu crede ca Nila este sincer, doar ca nu vrea sa o piarda", a declarat pentru cancan.ro una dintre prietenele Danielei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare