Vedete din Romania

#cascador #showbiz #vedete intern # Szobi Cseh #deces Szobi Cseh #Mircea Badea Szobi Cseh

Despre Szobi Cseh cu durere, rautate sau emotie. Mircea Badea: “As vrea sa fiu scutit de mesaje despre "marele actor"

Cu peste 150 de filme la activ si decorat cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, Szobi Cseh este considerat cel mai cunoscut cascador al Romaniei. Astazi, cand a filmul vietii sale s-a oprit, reactiile au fost dintre cele mai diverse: de la durerea resimtita de sotia sa, la indignarea lui Mircea Badea vizavi de stirile cu “marele actor” si la recunostinta pe care Florin Piersic i-a purtat-o. 


Asa cum era de asteptat, sotia cascadorului, Simona Cseh, a marturisit ca este sfasiata de durere, dar si ca vestea a luat-o pe neasteptate. "A sperat ca va invinge pana in ultima clipa. Nu ne-am asteptat, nu a simtit nimic. Noi am stat alaturi de el timp de 12 zile nonstop. Atat eu, cat si cei doi copii ai nostri. Nu credeam ca nu o sa il mai vad in dimineata asta. Timp de doua zile a avut dureri groaznice. A murit suferind, insa nu a fost singur nicio clipa. A luptat cu boala asta atata timp si a pierdut....", a povestit Simona Cseh reporterilor Spynews.ro


Stirile despre decesul lui  Szobi Cseh par insa ca l-ar deranja pe Mircea Badea, care nu s-a putut abtine sa nu publice pe Facebook urmatorul comentariu. "In 2011 Szoby Cseh, din dragoste de Basescu, voia "sa ne gatuie" pe Ciutacu si pe mine. De atunci, de cand am citit, rad din greu. Azi nu mai rad, dar as vrea sa fiu scutit de mesaje despre "marele actor", a scris Mircea Badea pe Facebook.


Declaratia lui Szobi Cseh care l-ar fi deranjat pe prezentatorul tv este urmatoarea: "Sergiu Nicolaescu a iesit si a spus ca l-am turnat si pe el. Domnule, in primul rand, nu poate sa fie nimeni, dar absolut nimeni atat de prost incat sa-l toarne pe dracu' la dracu'! El era mult mai mult decat un securist! Toata lumea, si directia studioului, statea drepti in fata lui. Am insa de rezolvat pe altii. Vreau sa-l gatui pe Ciutacu, pe Mircea Badea ala, care se da kung fu, el e Bruce Lee, e de toate! Eu as fi multumit sa ma inchida intr-o camera, acolo, la "Antene", la ei, ca nu mi-e frica. Nu o sa vin cu bodyguard. Cu Mircea Badea si cu Ciutacu, sa-i invat ce e aia democratie, ca prea au latrat si au facut!”


“Pentru noi era un exemplu”

Cel care insa ii poarta o recunostinta vesnica fostului cascador este Florin Piersic. "Va spun adevarat, fara Szoby Cseh eu nu eram cascadorul actor. Atata vreme cat el era alaturi de mine si imi spunea tu poti sa faci asta. Esti pregatit si fizic si mintal. Fa-o, dar asculta-ma pe mine. Exact ceea ce iti spun eu asta sa faci! Recunosc il am ca pe un frate! Baiat necajit, cum a fost, sa ajunga cascadorul care pentru noi actorii era un exemplu".

CITESTE SI:

Obraznicii din showbiz. Ce gesturi socante fac vedetele ca sa impresioneze
"Vocea Romaniei", sarut pasional cu amanta
Duelul divelor. Andreea Marin si Mihaela Radulescu revin in televiziune

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului