Vedete din Romania

#Diana Dumitrescu dieta #Diana Dumitrescu divort #vedete intern #diana dumitrescu #showbiz

Diana Dumitrescu: “M-am ingrasat 10 kilograme!”. Cum a slabit 4 kilograme intr-o saptamana

UPDATE Diana Dumitrescu a avut parte in ultima perioada de o “pauza bine meritata, lunga si frumoasa, timp in care m-am gandit, am citit am vazut filme si am mancat fara sa tin cont de silueta”. Aceasta “relaxare” i-a adus insa si 10 kilograme in plus! Vedeta marturisete ca deja a inceput sa ia masuri! Cu ajutorul unei diete, a dat jos intr-o saptamana 4 kilograme! 


Diana Dumitrescu recunoaste fara menajamente ca o perioada s-a neglijat din punct de vedere fizic. “Am abandonat sportul si viata mondena, tinutele chic si coafurile superaranjate, am abandonat sala, sportul, pana si banda pe care o am in casa. M-am refugiat in filme, carti si bratele iubitului. Am avut o pauza excelenta, dar femeia activa din mine vrea sa iasa iar la suprafata, asa ca am luat-o de la capat.

Cu sinceritate va spun, ca tot timpul asta petrecut cu mine, dar in care totusi m-am neglijat, si-a spus cuvantul. M-am ingrasat 10 kg. Si nu imi este rusine sa o spun. Parca am facut-o intentionat. Dar renasc, asa ca pentru a doua oara in viata mea tin un regim de slabire strict. Ei, bine, aproximativ. E greu sa treci de la iti face toate poftele, la a manca strict cateva alimente, iar tentatiile sunt la tot pasul. Dar,sunt ambitioasa si sigur voi ajunge, incet dar sigur, la silueta pe care mi-o doresc. Da, este mult mai greu sa slabesti cand ai 30+ decat la 20 ani, dar tine totul de mine, adica de tine. Daca vrei, orice este posibil, mai ales cand tu detii controlul”, a scris actrita pe blogul sau.

 

 “Acum tin o dieta pe baza de proteine: foarte multa carne, oua si alternez cu legume, portocale, lamai. E o dieta pe care a incercat-o o prietena, o incerc si eu , in prima saptamana am slabit patru kilograme, desi as fi putut mai mult, dar am mai scapat pe langa, ba o lingurita de ciocolata, ba o gura dintr-un ecler. Acum pentru ca o sa incep un nou proiect foarte interesant, am mai multa ambitie si vreau sa tin regimul mai strict si trebuie sa slabesc. Ajunsesem la 62 kg, acum am 59 si vreau sa ajung undeva la 53-54 kg.” a spus Diana Dumitrescu pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului