Vedete din Romania

Diana Munteanu, calatorie cu peripetii

Sotia lui Claudiu Niculescu a venit in Romania ieri, pentru a filma, in doua zile, patru editii ale emisiunii “Conferinta de presa!”, povesteste Click. Blonda a avut probleme la aeroport, din cauza aparatului de ondulat parul si a agrafelor iar avionul a intarziat mai bine de o ora, ea a fost nevoita sa se schimbe in autoturismul unei prietene, ajungand la limita, la filmari. Prima zi a Dianei in Romania, dupa o luna petrecuta alaturi de sot, in Germania, a inceput cu ghinion. In primul rand, avionul in care ea s-a aflat a avut intarziere mai bine de o ora. In afara de asta, ea a intampinat probleme la imbarcare , din cauza aparatului de ondulat parul si a agrafelor. “Au inceput aparatele sa piuie si a trebuit sa dau nenumarate explicatii pentru ondulator ”, a declarat blonda, in pauza de filmari.

A ajuns cu bine

In cele din urma, Diana s-a vazut cu bine pe pamant romanesc, insa, din cauza ca intarziase, deja, la emisiune, a fost nevoita sa se schimbe in masina prietenei sale. “M-am machiat la sase dimineata si mi-am pus rochia in masina”, a mai marturisit vedeta. Prezentatoarea “Conferintei de presa” urmeaza sa mai inregistreze in cursul zilei de astazi inca trei emisiuni, dupa care ea va pleca direct spre Germania. “De data aceasta ma intorc cu masina, sa nu mai fiu in criza de timp. Voi pleca imediat dupa ultima inregistrare. Stiu ca va fi obositor, dar ma descurc”.

Au gasit casa

Dupa lungi cautari, Diana si Claudiu si-au ales casa in care sa locuiasca. “Ne vom muta zilele urmatoare. Deocamdata stam tot la hotel. Am gasit o casa cu un etaj si o curte mai mica. Aceasta ne-a placut noua cel mai mult”, informeaza Ziarul. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului