Vedete din Romania

#cum sa slabetsi #sanatate cotabita #stare cotabita #gabriel cotabita #dieta

Dieta care aproape l-a omorat pe Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabita a trecut prin clipe grele ieri cand a fost nevoie de 40 de minute sa fie resuscitat dupa ce a suferit un atac de cord. Potrivit apropiatilor, stilul de viata "prea" sanatos i-a venit, paradoxal, de hac.

Dupa multi ani in care s-a luptat cu kilogramele in plus, dar si cu dependenta sa de fumat, in urma cu trei ani, Cotabita a spus "stop". S-a lasat de vicii si a inceput sa duca un stil de viata sanatos. Chiar in ultimul timp l-am putut vedea cu 25 de kilograme mai slab. iar greutatea aceasta se pare ca a obtinut-o intr-un timp record. 

Artistul, care, potrivit apropiatilor, nu vrea sa-si accepte varsta de 59 de ani si se considera mult mai tanar, a decis sa isi mentina silueta si sanatate facand foarte mult sport. De altfel, inclusiv prieteni precum Monica Anghel ar fi considerat ca Gabriel Cotabita poate si-a impins limitele rezistentei fizice la extreme. De altfel, inima cantaretului a cedat dupa 15 minute de alergare pe banda. Dar iata ce regim de viata duce artistul de cativa ani:

- 5 mese pe zi
- Nu manca niciodata intre mese si nu sarea peste vreo masa
- Fara dulciuri, alcool, bauturi carbogazoase dulci si fara ulei
- Bea trei litri de apa pe zi, dar niciodata in timpul mesei
- Ultima masa nu o lua mai tarziu de ora 19:30

Potrivit medicului chirurg Serban Branisteanu, Cotabita nu a avut pana la urma nevoie de operatie. Acesta este tinut sub monitorizare atenta si urmeaza ca tratamentul sa fie stabilit zilele acestea, dupa terminarea tuturor analizelor si procedurilor medicale de verificare. 
 
Intre timp, pe pagina oficiala a cantaretului curg mesajele de sustinere. Fani mai vechi sau mai noi ii doresc acestuia insanatosire grabnica si spera ca Gabriel Cotabita sa revina pe scena cat mai curand. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare