Vedete din Romania

#Meghan Markle #printesa #turista

Din turista, printesa! Povestea nestiuta a lui Meghan Markle

Meghan Markle a devenit sambata, 19 mai, prima Ducesa de Sussex, dupa casatoria cu printul Harry. Se pare insa ca acesta a fost unul dintre cele mai mari visuri ale sale, inca din copilarie.

Cand avea doar 15 ani, Meghan a vizitat si s-a pozat in fata Palatului Buckingham. 20 de ani mai tarziu, a devenit logodnica printului Harry, apoi sotia acestuia.

Daca in urma cu 20 de ani, Meghan s-a pozat in fata palatului, imbracata lejer, in rochita si cu o pereche de papuci in picioare, acum aceasta a refacut poza, insa imbracata in rochie de mireasa si la bratul unui print.

In imaginea din 1996 Meghan apare alaturi de tanara Ninaki Priddy. Asa-zisa prietena a revenit cu declaratii socante despre cea cu care calatorea in adolescenta. Dupa parerea ei, Meghan a planuit totul in detaliu, iar Printul Harry este victima ei, potrivit ele.ro.

"Nu sunt deloc socata. E ca si cum ea a planificat toata viata asta. Ea reuseste mereu ceea ce vrea, iar Harry i-a picat in plasa. A fost intotdeauna fascinata de Familia Regala. Vrea sa fie Printesa Diana numarul 2. Isi va juca rolul cu abilitate, dar sfatul meu pentru el ( n.r. Printul Harry) este sa fie atent", a spus Ninaki Priddy pentru Daily Mail imediat dupa anuntarea logodnei Printului Harry cu Meghan Markle, scrie ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare