Vedete din Romania

#mr. pink #monica gabor #adela popescu #keo # Alexandra Pavel #Misty #radu valcan

Dive cu iubiti ultra gelosi. Sunt supravegheate non-stop, ca sa nu faca un pas gresit

Pazite 24 de ore din 24. Nu de grija, ci din gelozie. Cateva dintre vedetele mioritice au de indurat posesivitatea partenerilor, care nu le lasa sa se miste fara ca ei sa stie tot.

 

Misty, pazita de prietenii lui Keo

De cateva luni de cand formeaza oficial un cuplu cu Keo, Alexandra Pavel, alias Misty, nu este scapata o clipa din ochi de artist. Si, daca nu e el prin preajma, asta nu inseamna ca nu stie tot. Keo o controleaza in permanenta, facand tot posibilul sa o tina sub control, astfel ca isi trimite prietenii sa o supravegheze pe blondina, scriu jurnalistii de la Cancan.

Si daca pe vremea cand era partenerul Andreei Balan evita sa aiba concerte cu ea pe aceeasi scena, Keo s-a asigurat ca o are cat mai mult timp alaturi pe Misty, asa ca i-a aranjat concerte chiar in turneul pe care el il are, ba a angajat-o si la firma de impresariat la care Keo este director.

Citeste si:

Ea este cea mai fascinanta femeie din lume! Asa a cucerit unul dintre cei mai ravniti burlaci

Velea si Antonia, cea mai emotionanta fotografie cu viitorii parinti

E artist celebru si la aproape 70 de ani ii arde de insuratoare

 

Monica Gabor, "prizoniera" in SUA

Sursa foto: cancan.ro

Monica Gabor a crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior atunci cand l-a intalnit pe multimilionarul chinez Mr. Pink. Doar ca omul de afaceri se pare ca este extrem de gelos si nu o lasa pe fosta doamna Columbeanu sa se mai machieze si nici sa poarte tinute provocatoare pentru a nu starni privirile patimase ale barbatilor. Ba chiar, atunci cand el nu este acasa, Mr. Pink o urmareste pe iubita lui prin intermediul camerelor de supraveghere montate in luxoasa locuinta din Los Angeles. "Monica este foarte nefericita in Statele Unite, traieste ca intr-o inchisoare, si din pacate ea nu se va mai putea intoarce in Romania ca femeie libera", spunea o prietena de-a Monicai pentru raportmonden.ro.

Adela Popescu, insotia de umbra ei, Radu

Sursa foto: radardemedia.ro

Nu merge nicaieri singura, ci doar insotita de iubitul ei. Adela Popescu e, indiscutabil, foarte iubita de Radu Valcan, dar fostul prezentator TV se pare ca este atat de gelos incat, ca sa fie sigur ca iubita lui nu este curtata de alti barbati o insoteste oriunde merge. Asta desi roscata ar prefera un pic de independenta.

"E incredibil! Noi ne minunam cand vedem ca Radu este umbra Adelei! El este un tip mai gelos si considera ca atunci cand este cu o femeie trebuie sa mearga peste tot numai impreuna! In plus, Adela este si foarte frumoasa si finuta si poate ii este frica sa nu o piarda, sa nu i-o fure careva", a povestit pentru wowbiz.ro o apropiata a actritei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului