Vedete din Romania

Dj Wanda face schimbari

O noua idila care incepuse frumos si se lasase cu planuri de colaborare profesionala, cea dintre DJ wanda si Carmin Ionescu , fiul liderului de la Directia V, a luat sfarsit. Ruptura s-a produs recent, la scurt timp dupa ce cuplul fusese intr-o superba vacanta la Paris , povesteste Click.

Relatia dintre Carmin si Wanda, pe numele ei real Maria Mihaela Cojocaru, a fost una de scurta durata si s-a incheiat foarte civilizat. Dupa vacanta romantica petrecuta de cei doi la Paris in urma cu o luna, Wanda a plecat cu treaba la Miami, de unde a revenit la Bucuresti dupa numai sapte zile.

Se pare ca scurta sa absenta a fost suficienta pentru ca tanarul Carmin, demn urmas al seducatorului sau tata Marian Ionescu, sa realizeze ca e mai bine sa se bucure inca de libertate in dragoste.

Schimare de look 

Si schimbarile in viata Wandei au continuat. Renumita pentru aparitiile sale excentrice, in tinute avangardiste si cu ochelari cu rame negre, isi surprinde fanii printr-o schimbare de imagine.

Ea a renuntat la ochelarii de "profesoara", in favoarea lentilelor de contact, transformare ce vine o data cu expirarea contractului de imagine pe care l-a avut pana acum, sustine Curentul.

 

Foto: Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului