Vedete din Romania

#lala band #Dorian Popa #vedete intern # scoala de film # ruxandra ion

Dorian Popa vrea sa-si schimbe cariera. Iata ce decizie a luat artistul

Dorian Popa, indragitul artist cunoscut publicului din serialul Pariu cu Viata, dar si datorita carierei sale muzicale solo, a decis sa-si exploateze si o alta latura. El va incerca se pare o cariera in televiziune. Mentor ii va fi Teo Trandafir.

Dorian Popa, s-a inscris la cursurile de Prezentator TV, unde o va avea ca profesor pe Teo Trandafir. In formularul de inscriere pe care Dorian l-a completat online, pe www.academytv.ro, artistul a explicat alegerea facuta: “Vreau sa urmez cursurile de prezentator tv pentru ca este o latura a meseriei pe care o practic, inspre care as vrea sa ma indrept, imbogatindu-mi paleta de cunostinte, astfel incat sa o pot profesa la perfectie. De asemenea, sunt de parere ca Teo Trandafir este persoana de la care as putea invata cel mai bine tot ceea ce este necesar pentru a fi un prezentator/moderator de exceptie!”.

LaLa Band, trupa-fenomen a ultimilor ani, a filmat pana de curand pentru “O noua viata”, telenovela-sequel a serialului “Pariu cu viata”, care va incepe, in curand, pe Acasa TV. O data incheiate filmarile pentru “O noua viata”, multi dintre membrii trupei s-au hotarat sa se perfectioneze la nivel profesional, inscriindu-se la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion, care incep in luna februarie. 

CITESTE 
Detalii nestiute ale povestii de dragoste Kate - William. Afla-le secretele! 

Zaharul, mai periculos decat cocaina! Descoperire socanta

4 greseli pe care TREBUIE sa le faci in dragoste 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare