Vedete din Romania

#vise premonitorii #draga olteanu matei vise #draga olteanu matei

Draga Olteanu Matei, vise premonitorii: "Iisus ma ducea in brate"

Draga Olteanu Matei a anut numeroase vise premonitorii de-a lungul vietii. Aceasta nu i-au marcat doar cariera ci si viata personala.

Actrita, povesteste ca primul vis premonitoriu l-a avut in urma cu 50 de ani. Atunci, Iisus i-a aparut pentru prima oara in vis.

"Stefan Banica a plecat intr-un turneu in Israel, si a jucat atat de bine, ca i s-a propus sa mai vina. I s-a cerut sa formeze o trupa. Tare imi doream sa fac si eu parte din ea. Cu o luna inainte de a mi se implini visul, am visat ca eram in Sahara. Ma gandesc ca nu poti visa unde nu ai fost. Am visat niste dune, un cer albastru si cald si pustiu. Si Isus Hristos, imbracat intr-o camasa de in, cu pletele pe care le stim, cu mir, ma ducea in brate. Eu eram intr-o camasa de in, ma ducea ca pe un copil. Din mijlocul nisipului s-a urcat o scara de fier, in spirala, pe o pltforma, care ducea direct in Cer. M-a lasat acolo, s-a deschis o usa si a intrat Iisus. Am vrut sa intru si eu. Mi-a pus mana asa, si a spus: 'Tu ramai aici, mai ai treaba'. Apoi, dupa o vreme, m-a sunat Coca Alexandrescu sa imi spuna ca am fost distribuita", a povestit, Draga Olteanu Matei pentru click.ro.

Acesta nu a fost insa singurul vis premonitoriu al actritei. "Se facea ca sotul meu a facut infarct. Eram necajita si plangeam, am visat ca eram la o rampa unde se incarca vagoanele de marfa, erau stive de ladite pline de struguri. Si se incarcau acolo, a aparut Amza Pellea, imbracat in costum de cowboy si mi-a spus: 'Fa, naroado, lacrimile tale sunt acolo, nu o sa mai plangi de acum inainte. si intr-adevar, sotul meu s-a facut bine, la acea vreme' ".

Cel mai mare soc l-a avut insa in momentul in care a visat ca regretatul actor Toma Caragiu o saruta pe obraz. La scurt timp dupa aceea, mama actritei s-a stins din viata. "Mama a murit cand intra Maica Domnului in Biserica, pe 21 noiembire. Si l-am visat pe Toma Caragiu si a venit in dormitor si m-am repezit si l-am sarutat. Si a zis: 'trist'. Am primit un telefon ca a murit mama. Dupa ce a plecat barbatul meu nu am mai visat nimic. Nici pe el. Doar asa ca o scanteie", a mai povestit artista, potrivit click.ro.

Sursa foto: avantaje.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare