Vedete din Romania

#sinucidere #ionut dolanescu #dragos dolanescu

Dragos Dolanescu a incercat sa se sinucida din cauza lui Ionut

Disputa dintre Fratii Dolanescu pentru averea regretatului cantaret se inteteste cu fiecare marturisire socanta. Dragos sustine ca in adolescenta a incercat sa se sinucida din cauza fratelui sau, Ionut.

Fiul cel mic al lui Ion Dolanescu nu a fost iubit de bunica lui. Dragos sustine ca fratele sau era favorizat de familie si ca atitudinea mamei lui Ion Dolanescu l-a impins la sinucidere .

"Eram disperat, fiindca eram tratat altfel decat Ionut, fratele meu mai mare. Tata nu facea diferente intre noi, insa cea care ma izola era bunica-mea, mama lui Ion Dolanescu. M-a considerat mereu un intrus. In timp ce ei mancau in sufragerie, la masa mare, eu mancam in bucatarie. Fratele meu, Ionut, avea un dormitor frumos amenajat, iar eu aveam patul in pod. N-am mai putut. Am luat un pumn de pastile. Ionut a chemat Salvarea, m-a dus si la spital, dar pe urma nu a mai vrut sa ma viziteze. Doar tata a fost cel care venea cu bunatati!", a povestit Dragos pentru Click!

Urmatoarea infatisare in procesul de impartire a mostenirii va avea loc pe 15 septembrie, iar obiectul il constituie casa din Bucuresti, vila din Sinaia si doua terenuri, unul de 2.000 mp in Tunari, celalalt de 4.000 mp in Butimanu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare