Vedete din Romania

#dragos dolanescu #ionut dolanescu #botez #ion dolanescu

Dragos Dolanescu: "Ionut are bani de botez de lux, dar nu i-a facut cruce lui tata"

Botezul fastuos al fiicei lui Ionut Dolanescu, i-a dat ocazia fratelui sau dragos dolanescu sa-l critice din nou pentru promisiunile neindeplinite legate de mormantul tatalui.

Dragos Dolanescu nu a fost invitat de Ionut la crestinarea fiicei sale, cei doi frati fiind in continuare in proces pentru impartirea averii tatalui.

Ionut este acuzat de fratele sau ca nu se ingrijeste corespunzator de mormantul regretatului Ion Dolanescu .

"Ionut si-a luat angajamentul sa faca la mormantul tatei un monument din bronz. A trecut un an si jumatate de la moartea parintelui nostru si el nu a facut nimic, ceea ce e rusinos. E rusinos pentru amandoi, si pentru mine, si pentru el. Ionut are bani de botez de lux, cu 500 de invitati si cu masini scumpe , dar nu i-a facut cruce lui tata, iar mormantul lui e in paragina", a declarat Dragos pentru Libertatea.

Fratele din Costa Rica i-a mai reprosat lui Ionut si la sfarsitul verii ca mormantul nu este intr-o stare buna. Atunci, Doinita Dolanescu, sotia lui Ionut a explicat ca bustul de bronz este gata si va fi instalat in curand.

Dragos va fi prezent la procesul de impartire al averii tatalui, dupa ce el si Ionut nu s-au putut intelege in afara tribunalului.

Ionut Dolanescu si-a botezat fiica la Manastirea Casin din Bucuresti. Nasii micutei sunt omul de afaceri Marian Gostin si sotia acestuia. Pentru petrecerea de la Palatul Snagov, Ionut a inchiriat doua limuzine albe, una pentru el si sotie si una pentru nasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului